Waterrat

door Marissa

Begin juni waren Pien en haar ouders bij ons op vakantie. Ze waren al een aantal jaren niet met elkaar op vakantie geweest omdat het heel moeilijk is om een geschikt vakantieplekje voor Pien te vinden.

Pien en ik hebben samen heel veel gezwommen in ons zwembad. Pien is een echte waterrat en kan ook heel goed onder water zwemmen. Ik heb haar veel voorgelezen uit boekjes van Carry Slee. Dat vond Pien heel leuk en soms ging ze zelf verhaaltjes bedenken over Michiel en Iris en deze’voorlezen’.

Samen hebben we met mijn poppen gespeeld en goed voor ze gezorgd.

We hebben heerlijk geluncht in onze tuin. En ook hebben we zelf lekkere dingen gemaakt. We hebben o.a. een cake gebakken, cheesecake toetjes gemaakt en een Russische salade.

Met de vader van Pien en met Simon zijn we naar dierentuin Rio Safari in Elche geweest. Dat was een prachtige dag en we hebben heel veel dieren gezien. Het ritje in de safaritrein was heel leuk. En bij de papegaaienshow vlogen de papegaaien vlak over onze hoofd.

De ouders van Pien zeiden dat ik een geweldige gastvrouw ben 🙂 Ze vonden het erg leuk dat Pien ik het samen zo goed konden vinden. Zo konden ze zelf heerlijk ontspannen en zijn ze ook een paar keer samen weggeweest.

Ik hoop dat je volgend jaar weer komt Pien.

MARISSA

Misschien vind je dit ook leuk