Vakantie op maat

door Marissa

Bij Vakantie bij Marissa vinden we het belangrijk dat je vakantie helemaal voldoet aan jouw wensen. We hebben daar alle tijd en aandacht voor.

Zo houdt Judith van lekker eten, van verwend worden, van relaxen in de zon, het bezoeken van markten en van spelletjes doen. Daarom hebben we tijdens haar vakantie lekker veel tapas gegeten die ze zelf heeft uitgezocht. Tussendoor hebben we haar verwend met lekkere dingen. Op ons buitenbed en op de ligstoelen bij ons zwembad heeft Judith heerlijk kunnen relaxen en kunnen genieten van haar luisterboeken. In een buurdorpje hebben we de straatmarkt bezocht waar mensen dingen verkochten die ze meestal zelf hadden gemaakt. In Alicante hebben we de overdekte markt Mercado Central bezocht waar ze heel veel verse producten als vlees, vis en groenten verkopen. Best veel spelletjes hebben we gespeeld: rummikub, yathzee, memory, skipbo, darten en tafeltennissen. En ook van de warme baden in Fortuna met een temperatuur van ongeveer 36 graden heeft Judith genoten.

Judith heeft zelfstandig gevlogen met behulp van DPNA-assistentie. Knap hè! Het was de eerste keer dat ze alleen vloog. Van Vakantie bij Marissa krijg je een brief mee voor de stewardessen waar we eventuele speciale wensen voor je in schrijven. Naar het toilet gaan in het vliegtuig vond Judith spannend. Daarom hebben we de stewardessen gevraagd of ze vooraf het toilet mocht bekijken, zodat een eventueel toiletbezoek minder eng zou zijn. Dat was geen probleem. Tijdens de vlucht kreeg Judith nog wat lekkers van de stewardessen. Lief hè. Op deze pagina lees je meer over vliegen met behulp van DPNA-assistentie.

MARISSA


De medewerkers op Schiphol en Aeropuerto Alicante die DPNA-assistentie verleenden hebben toestemming gegeven voor het publiceren van de foto’s

Misschien vind je dit ook leuk