Schilderen met Monique

door Marissa

Bij ons in het dorp wonen Monique en Albert, twee hele lieve mensen die ook uit Nederland komen. Ze wonen in een heel mooi huis met twee grote palmbomen er voor. Daarom hebben ze het huis ‘Casa Dos Palmeras’ genoemd.

Een paar weken geleden hebben Monique en Albert bij ons koffie gedronken. Monique vertelde dat ze schildert. Toen ik haar een aantal kopjes liet zien die ik bij pottenbakkerij ‘de Diggel’ heb beschilderd, nodigde ze me uit om een dagje met haar te komen schilderen.

Vandaag was het zo ver. Ik mocht de ezel van Monique gebruiken terwijl zij aan de tafel een eigen schilderij aan het maken was. Ze heeft mij geleerd hoe ik een grappige koe kan schilderen. En af en toe heeft ze mij daar bij geholpen.

Tijdens de pauzes zorgde Albert voor koffie en ook voor een heerlijke maaltijd. Wat heb ik een leuke dag gehad 🙂

Hieronder kun je zien hoe ik mijn schilderij heb gemaakt. Als je bij ons vakantie komt vieren en ook schilderen wilt leren van Monique dan gaan we dat regelen. Ik weet zeker dat je dat ook heel leuk vindt.

Monique heeft al heel veel vrolijke schilderijen gemaakt. Je kunt hier een aantal van haar prachtige schilderijen bewonderen.

MARISSA

Misschien vind je dit ook leuk