Mijn eerste gasten

door Marissa

Sinds een week zijn mijn ooms Jaap en Nick hier te gast. Heel gezellig 🙂 We eten elke avond met z’n allen en dat doen we nog heerlijk buiten. Nick zegt dat hij nog nooit op zo’n rustige plek heeft gelogeerd en dat zegt wel wat want Nick heeft al heel wat van de wereld gezien.

Met Jaap heb ik in ons zwembad gewerkt aan onze synchroonoefening voor het schoonzwemmen. Als we volgend jaar nog een week oefenen kunnen we ons wel opgeven voor de Spaanse kampioenschappen.

Mijn ooms zijn al wat ouder. Daarom doen ze lekker rustig aan en genieten ze veel van het het mooie weer bij ons zwembad, vaak met een boek in de hand.

Samen met Jaap en Nick ben ik een dag naar Elche geweest waar zoveel palmbomen staan. Ook hebben we de bekendste palmentuin van Elche bezocht de Huerto del Cura. Nick doet iets met planten dus daar moesten we zeker naar toe.

Zaterdag brengen we Jaap en Nick naar Benidorm. Van daaruit gaan ze met de bus terug naar Nederland. Nick heeft vroeger veel gevlogen, maar heeft nu vliegangst. Gelukkig kun je bij ons ook met de bus komen.

MARISSA

Misschien vind je dit ook leuk