Met je gezin op vakantie

door Marissa

Sinds Rosa zelfstandig woont was ze niet meer samen met haar ouders op vakantie geweest. Dit jaar wilde Rosa graag weer een keer met haar ouders op vakantie. Ze zijn deze zomer ruim een week bij ons te gast geweest.

Met z’n drieën hebben ze een aantal leuke uitstapjes in de omgeving gemaakt. Daarnaast hebben hebben ze zich prima vermaakt bij ons appartement en het zwembad. Rosa is twee dagen bij ons geweest zodat haar ouders samen iets konden doen. Ze zijn een dag samen op stap geweest en de andere dag hebben ze heerlijk bij het appartement doorgebracht en daarna hebben ze in een leuk Spaans restaurant in de buurt gegeten.

Omdat Rosa het erg leuk vindt om op stap te gaan hebben we een aantal dingen met haar in de omgeving gedaan. Zo zijn we naar de marmergroeve in Algueña geweest en we gekeken hoe wijn wordt gemaakt in de bodega in La Romana. Ook hebben we geluisterd naar de mooie klanken van het marmeren orgel in de ‘Gaudicathedraal’ in Novelda en zijn we boven bij het stuwmeer van Santomera geweest . Onderweg hebben we genoten van lekkere drankjes en Spaanse hapjes. Ook hebben Rosa en ik een aantal keren samen eten gemaakt: o.a. pasta, tosti’s en empanadilla’s (een soort gevulde pasteitjes). ’s Avonds kwam Rosa vaak even aanwippen om een spelletje met ons te doen. Bijvoorbeeld memory of Mens Erger Je Niet.

Ook met z’n allen hebben we een aantal leuke dingen gedaan. Zo hebben we volleybal gespeeld in het zwembad en flessenvoetbal op het terras. Het record ‘de bal hooghouden in het zwembad’ staat nu op naam van Rosa en haar familie. In Novelda was de jaarlijkse feestweek. We zijn naar de intocht van de Moren en de Christenen geweest. Op de laatste vakantiedag hebben we de warme baden in Baños de la Fortuna bezocht. De vakantie hebben we afgesloten met een barbecue en een ‘bonte avond’ op het terras. Zo waren de vader van Rosa en Simon te bewonderen in een synchroonzwemact, zongen en dansten Rosa en haar ouders op het nummer ‘Leef’ van André Hazes jr. en zongen Gerda en ik het nummer ‘Zomer’ van Monique Smit.

Heel gezellig allemaal. Zo hebben we Vakantie bij Marissa bedoeld. Als jullie als gezin bij ons vakantie komen vieren, dan bekijken we wat jullie vakantiewensen zijn en wat wij hierin kunnen betekenen.

MARISSA

PS: Circus Renz heeft al geïnformeerd of de vader van Rosa en Simon ook te boeken zijn met hun act. 😉

Misschien vind je dit ook leuk