Elfjes, Gaudi en kipknuffelen

door Marissa

Vanochtend was ik uitgenodigd om een elfenhuisje te komen bekijken bij een Nederlands echtpaar dat net als wij in de Hondón Vallei woont. Ze hebben het elfenhuisje zelf gemaakt. Ik vond het prachtig ! Er is een trappetje voor de elfjes om binnen te komen en ook een kettingladder. Ik ga denk ik snel weer eens kijken om te zien of er al een elfje woont.

Het zijn echte kunstenaars. Ze hebben hun tuin versiert met allerlei dingen die ze zelf hebben gemaakt. Zo is er een bankje in de stijl van Gaudi. Er zijn beeldhouwwerken en mozaïekschilderijen. Ook zijn er heel veel fossielen die ze hebben verzameld tijdens wandelingen in de omgeving.

Ze hebben ook hele mooie kippen. Ik mocht ook nog met een kip knuffelen 🙂 Ik had nog nooit een kip in mijn handen gehouden. De kip was heel zacht en lief. Daarna heb ik ze nog wat voer gegeven.

Na de uitgebreide rondleiding in de tuin hebben we nog een kopje koffie gedronken met een chocolademuffin 🙂 Het was een leuke ochtend.

MARISSA

Misschien vind je dit ook leuk