Crea Bea

door Marissa

Naast  wat ik doe voor Vakantie bij Marissa mag ik ook graag creatief bezig zijn. 

Wat ik heel leuk vind is het maken van Diamond Paintings. Dat is een soort borduren met steentjes. Op een canvasdoek staat een patroon zodat ik goed kan zien welke kleuren steentjes waar gelegd moeten worden. Zo maak ik allerlei schilderijtjes. Hieronder zie je een aantal voorbeelden van Diamond Painting die ik gemaakt heb.

Puzzelen vind ik ook erg leuk. Bijvoorbeeld woordzoekers en in allerlei talen. Spaans, Duits, het maakt niet uit.  Het maken van echte puzzels doe ik ook graag. En speciaal van 3D-puzzels. Het zijn bekende gebouwen. Zo heb ik al de beroemde kerk de ‘Sagrada Família’ gemaakt die in Barcelona staat. En de Basiliuskathedraal  die op het Rode Plein in Moskou staat. Een hele grote 3D-puzzel was de Tower Bridge die over de rivier de Theems in Londen gaat. Op een foto hieronder zie je de wat kleinere complete 3D-puzzels: Een volkswagen busje, de Eifeltoren, het colosseum in Rome, de Big Ben en een Duits vakwerkhuisje. In onze bibliotheek op het dakterras staan al mijn 3D-puzzels. Ik maak ze graag samen met jou nog een keer.

Op mijn laatste werkplek bij 2e Han(d)s en Grietjes heb ik haken geleerd met dikke wol. Dat was ik nu alweer wat vergeten. Best lastig maar ik heb net zo lang geoefend tot ik het weer kon. Nu met dunnere wol.Voor onze gasten wil ik gelukspoppetjes haken. Zo heb ik voor Pien een giraf gemaakt. Ze was er erg blij mee. Hieronder staat een foto.

MARISSA

Misschien vind je dit ook leuk